Dringend: Opvang voor o.a. gezin met baby gezocht

Gepubliceerd: 26 March 2023

Voor een Palestijns gezin van 3, twee volwassenen en een baby, zijn we héél dringend op zoek naar een verblijfplaats. De kans is reëel dat ze morgen maandag op straat staan. 

Een Congolese man moet het opvangcentrum verlaten omdat hij werkt (halftijds, hij verdient ongeveer 1000 EUR per maand). Zonder onze hulp maakt hij geen kans op onze huurmarkt. Probeer je ermee voor te zorgen dat hij het trauma van de straat niet meemaakt? 

Segen is een Eritrese vrouw die 7 maanden in België is. Zij spreekt geen Engels en ook nog geen Nederlands. Zij kent niemand in ons land. Ook Segen heeft zelf heel weinig kans op onze huurmarkt. Wie heeft er voor haar een studio of een kamer ter beschikking? 

Mahmoud was producer in Dubai (je vindt een serie van hem op Netflix). Hij heeft dringend een adres/verblijfplaats in ons land nodig. Kan jij hem helpen?

Door de aardbeving stierven een Syrische moeder en haar zoontje. Haar dochtertje overleefde de aardbeving. De vader verblijft reeds in Lier. Voor vader en dochter zijn we heel dringend op zoek naar een appartementje. 

Kan jij helpen, heb je een tip, een vraag?

of bel/sms naar 0473 99 41 57

Van harte bedankt.