Dringend: Vraag naar huurwoning

Gepubliceerd: 10 May 2023

We zijn heel dringend op zoek naar een kamer, studio, appartement of huisje waar een dakloze oudere man (Belgische nationaliteit) samen met zijn hond kan verblijven. 14 mei heeft hij geen onderkomen meer. Opvang samen met huisdieren is een probleem in de officiële opvang. 

Ook voor de twee alleenstaande mannen uit Eritrea blijven we op zoek. De ene man kunnen we opvang bieden tot midden volgende week maar voor nadien hebben we voorlopig geen alternatief.

Voor de alleenstaande Eritrese vrouw hebben we wel een appartement gevonden!

De man uit Congo blijft ook dringend op zoek naar een kamer die voor hem nog betaalbaar is. Omdat hij werkt (halftijds, hij verdient 1000 EUR per maand; om medische reden kan hij niet voltijds werken), moet hij het opvangcentrum verlaten. 

Ook voor de familie uit Palestina met drie dochters zoeken we heel dringend nog een woning. Eén van de dochters heeft veel medische zorgen nodig. 

Eind juni wordt een groot Afghaans gezin in Lier uit zijn woning gezet. Voor dit gezin zijn we zeer dringend op zoek naar een nieuwe woning (4 of meer slaapkamers). 

Alle hulp is welkom!

Kan jij helpen, heb je een tip, een vraag?

of bel/sms naar 0473 99 41 57

Van harte bedankt.