Vakantieweekend

Vakantieweekend 2018

Sinds 2018 organiseert MoWe jaarlijks het vakantieweekend.
Het is voor nieuwkomers, vluchtelingen en mensen in een kwetsbare positie vaak niet makkelijk om zelf een vakantie te plannen. Daarom organiseert MoWe voor hen een weekend in een ontspannen sfeer. Ook de vrijwilligers en hun familie kunnen deelnemen. 

Tijdens dit weekend zijn er verschillende activiteiten gepland voor het hele gezin: zwemmen, kajakken, een barbecue, een kampvuuravond,… Het is een actief weekend waar iedereen met plezier op terugkijkt. 

In 2021, tijdens corona, faciliteerden we een groep gezinnen om zelf een weekend uit te stippelen in de Ardennen, via Iedereen Verdient Vakantie: zeker voor herhaling vatbaar!

In 2022 hebben we een speciale editie gehouden. In samenwerking met Stad Lier organiseerden we een zeilweekend voor jongeren onder de professionele begeleiding van de crew van Arruno-exploration. Op de grote tweemaster, de Saeftinghe, zeilden we vanuit Oostende de Noordzee op en genoten de jongeren van samen koken en overnachten in een kajuit en van uitstapjes naar het strand. 

Voor wie?: Vluchtelingen, mensen in een kwetsbare positie, vrijwilligers en hun familie
Locatie: de Ardennen, de Zee, op een zeilboot …
Contact: Silke via silke.mowe@gmail.com 

Partners: Arruno & Iedereen verdient vakantie