Volg de opleiding van ‘Iedereen Verdient Vakantie’

Gepubliceerd: 25 April 2023

‘Iedereen Verdient Vakantie’ organiseert op vrijdag 26 mei een opleiding over vakantie en vrije tijd voor mensen met een beperkt inkomen. Welkom vanaf 9u; de opleiding start om 9u30.

Iedereen verdient vakantie, maar het is moeilijk om iedereen ook echt de kans te geven om op vakantie te gaan. Toch willen Mondiale Werken en ‘Iedereen Verdient Vakantie’ meer mensen de mogelijkheid geven om op vakantie te gaan. Daarom organiseren we een opleidingsmoment voor vrijwillige reisplanners.

Tijdens het opleidingsmoment ontdek je hoe je als vrijwillig reisplanner gezinnen kan helpen met het plannen van hun daguitstap of vakantie. Tijdens deze opleiding focussen we ook op een warm onthaal van de gezinnen, administratieve ondersteuning, de kennismaking met het reisaanbod en het boekingssysteem van ‘Iedereen Verdient Vakantie’.

Waar? Het Leescafé van de Bibliotheek van Lier (Deensestraat 6 in 2500 Lier)
Wanneer? Vrijdag 26 mei 2023, welkom vanaf 9u, start opleiding om 9u30

Vacature: word reisplanner

Geen tijd om de opleiding bij te wonen, maar word je wel vrolijk van tripjes uitstippelen? Zit organiseren in je bloed? Kan je goed luisteren en ben je in staat om een reis op maat te boeken? Dan ben jij de vrijwilliger die we nodig hebben.

Bij Mondiale Werken zoeken we namelijk enthousiaste vrijwilligers die de rol van reisplanner op zich willen nemen. Onderstaande eigenschappen passen bij je:

● Sociale en communicatieve vaardigheden
● Organisatievaardigheden
● Inlevingsvermogen
● Discreet omgaan met informatie
● Een open geest voor diversiteit