Werkhulp

Een job vinden op de Vlaamse arbeidsmarkt is niet altijd gemakkelijk. Daarom organiseert Mondiale Werken Regio Lier het project werkhulp dat je voorbereidt op de arbeidsmarkt.
Met dit project biedt MoWe individuele hulp aan, vertrekkend van jouw vraag of van een doorverwijzing. De vrijwilligers bekijken samen met jou de openstaande vacatures en bespreken je vorige werkervaringen. Nadien zoeken jullie samen naar een plaats waar je werkervaring kan opdoen.

Heb je nog niet zo veel gesolliciteerd en ben je benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? MoWe kan je hierbij helpen met nuttige tips, zodat je beter weet wat je te wachten staat en je voorbereid een gesprek aangaat.
Ben je nog niet meteen klaar om te werken in de reguliere economie? Dan bekijken wij met jou of je misschien werkervaring kan opdoen door middel van een stage of vrijwilligerswerk.

Naast zoeken naar een werkplaats en solliciteren, bespreken we samen uiteraard ook je job doelen en -wensen. Misschien is het mogelijk dat je een opleiding wil volgen om tewerkgesteld te kunnen worden in de sector van je keuze: we gaan samen met jou door het aanbod aan opleidingen en de voorwaarden hierrond.

Voor wie?: Mensen met een migratieachtergrond, die moeite hebben met het vinden van werk 
Locatie: het Leescafé van de bibliotheek van Lier, Deensestraat 6, 2500 Lier
Contact: werkhulp.mowe@gmail.com of +32 499 78 69 33